Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
kerdojelek

Szeptember 9.

Anica · 4 hónapja
Meglett a péntek este böjtje: jól letaknyosodtam.
Nyúzott vagyok, fáradt és köhögök. Puszikákat akarok, meleg ágyat, takarót, teát és valakit, akihez odabújhatok. Tibit. 

Szeptember 8.

Anica · 4 hónapja
Most már el kell kezdenem sorbavenni, mit nem csináltam jól, mit kommunikáltam félre.
Először is azt hittem, szélvészként végigsöpörhetek más életén. El kell végre fogadom, hogy nem az én tempóm az etalon, ha a másik lassabb ritmusú, nem erőltethetem rá az enyémet. 
Meg kell tanulnom, hogy tiszta helyzetet kell teremtenem, ...

Szeptember 7.

Anica · 4 hónapja
Volt egy csomó dolog, amit reflexszerűen meg akartam osztani Tibivel.
Egyik részről jó ez a kis távolság, mert már nemnormális módon járt folyton a fejemben, de a másik részről meg annyira hiányzik!
A tegnap esti buli a volt kollégákkal nagyon jó volt, döbbentem jöttem rá, hogy 11 emberből 4 szűz ...

Szeptember 6.

Anica · 4 hónapja
Megyek a volt kollégákkal a szokásos bandázásra. Normális esetben eldugnám magam elől a telefont, de most nem kell, mert nem tudok Tibinek írni. ????
Micsoda hülye vagyok!!

Ma beszélgettünk Andi barátnőmmel, akinek a férje ugyanannál a nagy állami cégnél dolgozik, csak vidéken. Azt mondja, hogy aki akarja, ott is tud ...

Szeptember 5.

Anica · 4 hónapja
Szerencsére nagy a pörgés, nincs időm túl sokat agyalni, de azért gyakran eszembejut, nem csináltam-e hülyeséget. Csak remélem, hogy nem.
Közben kitaláltak, hogy videóüzenetben fogom felköszönteni Tibit és megmutatom neki a sárkánymatricákat is. ???? ...

Szeptember 4.

Anica · 4 hónapja
Olyan kedvetlen vagyok ma. Dolgozom, elpoénkodom a kollégákkal, de a jókedvemhez hiányzik valami.
Az este beszéltünk a húgommal az önkéntes száműzetésemről. Mondtam neki, hogy tudom, hogy rossz vége is lehet a dolognak, de magam miatt csinálom. És persze, visszaszámolok azért. De kicsit muszáj átgondolnom a helyzetet és remélem, Tibi is ...

Szeptember 3.

Anica · 4 hónapja
A jópofa csetelgetés valahol átfordult bennem és elkezdtem belegabalyodni a dologba érzelmileg.
Nemcsak fizikailag vonzott hihetetlenül, de szellemileg is kihívást jelent. Pengeéles agy, jó humorérzék, érzékenység. És ugyanakkor ott van a nehézsége is személyiségének: hogy napokig nem szól, sebezhető, ezért inkább beleszokott a jóvanazúgyegyedülbe, hogy rámutat, ha logikátlan hablatyolok. Sokat ...

Szeptember 2.

Anica · 4 hónapja
Könnyebb volt, mint hittem és nehezebb. Néha ránéztem a közösségi oldalra, nem is tudom, mit hittem, hogy, mi történhetne, tiszta hülye vagyok. Egyszerre éreztem a hiányt és a nyugalmat. Így lesz időm átgondolni, én mit akarok, aztán már csak az a kérdés, a másik mit akar.

Amikor jópár év szokásos ...

Szeptember 1.

Anica · 4 hónapja
Eltelt az első nap, ami csak félig igaz, mert valamikor napközben tiltottam le Tibit. Persze, mint minden rendes szenvedélybeteg, megpróbáltam másik régről rákukucskálni, dehát én is tudtam, hogy ez fölösleges próbálkozás. 

Be kellett látnom, hogy belegabalyodtam a dologba és ott vergődtem a közepében és nem tudtam mozdulni sem előre, sem ...